VOORBESCHOUWING BERCHEM SPORT – BOCHOLT VV

De zestiende wedstrijd van deze competitie had eigenlijk de eerste moeten zijn. Omdat Berchem Sport nog wat werk had om het verbouwde stadion speelklaar te krijgen, werden heen- en terugwedstrijd met Bocholt VV verwisseld en dat pakte voor ons niet slecht uit: door zowel Berchem als Sint-Niklaas in twee thuiswedstrijden te verslaan pakten we meteen zes op zes en zo waren we vertrokken voor een (tot dusver) erg sterk seizoen. Of de verwisselde wedstrijden nu de enige reden zijn geweest voor een sterke start, dat is natuurlijk giswerk. Feit is wel dat we Berchem begin september meteen sterk voor de dag vonden komen en dat ze dit desondanks nog niet echt hebben kunnen concretiseren. Een voorlopige zesde plaats mag dan niet zo slecht ogen, we zijn zeker dat de Antwerpenaren als degradant uit Eerste Amateur hogere ambities koesteren. Veel geluk hebben ze nog niet gekend: van blessureleed is Berchem Sport dit jaar niet bespaard gebleven. Zo hoorden we deze week aan een Bocholtse toog nog de terechte opmerking ‘Stel je maar eens voor dat Wouter Scheelen net voor de competitie een been breekt’. Net wat Berchem heeft meegemaakt met drijvende kracht Roy Mauro.

Ook bij KBVV mogen we dit weekend echter ongerust zijn inzake afwezigheden: naast – jawel – draaischijf Wouter Scheelen is immers ook Kevin Dieme afwezig. Fronst u gerust even bezorgd de wenkbrauwen.

Toch blijven we positief. Vorige week nog zagen we immers hoeveel mentale veerkracht er in deze spelersgroep zit, en wie zondag ook aan de aftrap staat, we zijn zeker dat ook dat elftal in staat is om in Berchem een goed resultaat neer te zetten.

Nog een laatste keer alles geven in 2018!

Other Articles

Nieuws
Nieuws