Voorbeschouwing Beerschot U23 – Bocholt VV

De nieuwkomers die deze week werden aangekondigd zijn er pas volgend seizoen, maar de lopende jaargang is natuurlijk ook verre van gedaan. Met nog vijf wedstrijden op het menu is het nu of nooit: de wedstrijd van morgenavond bij Beerschot U23 kan maar beter gewonnen worden, willen we nog een rol van betekenis spelen in de race om de eindrondetickets.

De jonkies van Beerschot B hebben dit seizoen leergeld betaald en zullen degradatie wellicht niet kunnen vermijden. Dat er desondanks heel wat talent rondloopt, is niet alleen logisch, maar hebben we ook met eigen ogen kunnen vaststellen in de heenwedstrijd. Op een keihard bevroren grasmat toonden de jeugdige Antwerpenaren dat ze technisch hun mannetje staan op dit niveau, maar tot veel concreet doelgevaar leidde het toen allemaal niet. Benieuwd of het morgen – niet op het Kiel, maar in Kontich – anders zal zijn.

Met nog drie wedstrijden in eigen huis kunnen onze jongens voor een interessant seizoenseinde zorgen, mits dus puntenwinst tegen Beerschot. Het zou mooi zijn om op die manier een lang en goed seizoen de nodige kleur te geven.

Veel succes!

Other Articles

Club
Nieuwe transfer