Visie & Missie

VISIE

Binnen de voetbalsport is er ruimte voor een vereniging die staat voor een resultaatgerichte instelling met aandacht voor het familiegevoel.

Voor onze selectieteams betekent dit dat prestatie voorop staat en dat op een zo hoog mogelijk niveau (met een plafond in 1e amateurklasse) gespeeld moet worden .

Voor de overige teams staat plezier in het voetbal op een voor hen passend niveau voorop.

Voorwaarden hiervoor zijn: de juiste mensen op de juiste plaats, het hebben en onderhouden van een financieel gezonde organisatie, een positief imago, het open blijven staan voor verandering en het hebben van goede relaties met belanghebbende partijen.

MISSIE

Bocholt VV wil een toonaangevende voetbalvereniging zijn in Vlaanderen op het gebied van :

  • Aansprekende resultaten voor selectieteams
  • Sportief gedrag binnen en buiten het veld
  • Plezier in Voetbal
  • Het hebben en waarborgen van een veilige en uitstekend uitgeruste accommodatie
  • Het beschikken van een representatieve A-kern waarvan de meerderheid bestaat uit eigen opgeleide spelers en spelers uit de directe omgeving van Bocholt
  • Het recruteren van eigen opgeleide spelers voor de A-kern (elk jaar minimum 2)

Spelers, begeleiders en medewerkers op alle niveaus dienen respect te tonen voor de tegenstander en de arbitrale leiding. Bocholt VV is zich als voetbalvereniging bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil deze verantwoordelijkheid ook nemen. Bocholt VV wil goede relaties onderhouden met alle belanghebbende partijen om wederzijdse doelstellingen te bereiken.