Transferupdate

Het seizoen zit erop, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat alles nu op z’n gat ligt in het Damburgstadion. De clubdag van komende zaterdag is weliswaar afgelast, maar het gras blijft groeien, facturen dienen nog steeds te worden betaald en spelerskernen op punt gesteld. Dat laatste geldt natuurlijk niet in het minst voor onze A-kern, en daar kregen we eerder deze week het heuglijke nieuws dat kapitein Carlo Palmans ook volgend seizoen voor Bocholt VV zal uitkomen. Voor Carlo wordt het al z’n achtste in het eerste elftal, dan mag je toch spreken van een mooie staat van dienst.
Aan uitgaande zijde gebeurt er uiteraard ook wel wat. Dion Watson keert terug naar Wellen, Dylan Put gaat z’n geluk beproeven bij Esperanza Pelt en Gillian Vaesen bij RC Hades. We wensen hen hierbij alle succes.
Er zijn ook nogal wat jonge spelers die onze club verlaten. Jongens die in Bocholt hun opleiding kregen en op zoek gaan naar meer speelminuten in een eerste elftal en hoewel we daar natuurlijk alle begrip voor hebben, doet het steeds een beetje pijn om hen uit te zwaaien. Neem nu Seppe Janssen, die enkele jaren geleden flink op weg leek om zijn plaats af te dwingen, maar ongelukkig genoeg geremd werd door blessureleed. Hij vertrekt naar Bree-Beek. De broers Cascio zien we de deur van het Damburgstadion eveneens achter zich dichttrekken, meer bepaald richting Bilzen-Waltwilder. Neem daarbij nog een half dozijn spelers uit de beloftenkern, en dat zijn flink wat jongens uit de eigen opleiding die volgend seizoen in andere kleuren zullen spelen. Dat is voetbal, zeg maar.
Hoe dan ook wensen we al dat jonge geweld veel geluk in de toekomst. Hopelijk blijft hun hart voor altijd een stukje zwart-wit.

Other Articles

Nieuws
Over gisteravond
Nieuws
Transfer update