Rust zacht Jeff

Bocholt VV is in diepe rouw. Vanmiddag is Jeff Steensels (76) overleden, en met hem verliest onze vereniging een van haar hoekstenen.
Eens besmet geraakt met het vervloekte virus, is het met Jeff de laatste dagen erg snel achteruit gegaan. Het was een strijd die hij niet kon winnen.
Sinds twintig jaar was hij bestuurslid van Bocholt VV, en als gewezen horecabaas had hij ontelbare contacten. Onnodig te zeggen dat het wegvallen van Jeff in onze club een serieuze krater slaat. Als dragende kracht, maar laat er geen twijfel over bestaan: vooral als mens. Altijd die vrolijke lach onder de kenmerkende snor – de Moustache – en altijd een man van de dialoog: Jeff, het is moeilijk onder woorden te brengen hoezeer je gemist zal worden aan de Damburg.
Onze gedachten gaan uit naar de familie Steensels, naar zijn zoon Peter en zeker ook naar Thilly, Jeffs echtgenote en eveneens trouwe medewerkster van onze club. Innige deelneming, beste vrienden. Het zijn voor iedereen vreemde en moeilijke dagen, maar wat moet het voor jullie nu ontzettend hard zijn.
Rust zacht Jeff¬†ūüíꬆwat gaan we je missen.

Other Articles

Nieuws
Coronacrisis
Nieuws