Herdenkingstocht Lenny Petosa

Iets meer dan een jaar geleden overleed Lenny Petosa, speler bij de beloften van Bocholt VV. Zijn entourage vroeg ons om volgend bericht te publiceren, een vraag waar wij uiteraard met alle plezier op ingaan.

“Met pijn in het hart hebben wij vorig jaar afscheid moeten nemen van onze zoon en goede vriend Lenny Petosa, een 21-jarige jongen die zó enorm van het leven genoot.

Als eerbetoon aan onze Lenny gaan 13 vrienden een pelgrimstocht van 100km naar Santiago de Compostella doen van 6 tot 10 september. Een viertal jaar geleden heeft Lenny daar een super mooie tijd beleefd met zijn vrienden. Hij had dit graag zelf nog eens met ons over willen doen… en juist daarom is dit de ideale plaats om hem te herdenken.

Graag willen we door middel van deze herdenking ook geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker. We hopen hiermee anderen te helpen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

De actie steunen kan via deze link, onze tocht kan ook gevolgd worden op Instagram; @compostella_voor_lenny. Vanaf begin september zullen hier foto’s op geplaatst worden.”

Other Articles

SportiefA-kern

Leave a Reply