Eerste contractverlengingen

Het seizoen is technisch gezien niet eens halfweg – er rest ons nog een wedstrijd in de heenronde – en toch wordt in de Axor Arena al naarstig aan het volgende gewerkt. Het doet ons veel plezier u te mogen melden dat met Rune Doms (21) en Arne Bussels (20) twee spelers hun overeenkomst met Bocholt VV hebben verlengd.

Middenvelder Bussels is in het tussenseizoen overgekomen van Lommel United, nadat hij eerder al uitkwam in de jeugdrangen van onze club. Hij wist de sportieve staf snel te overtuigen van zijn kwaliteiten en verzamelde reeds heel wat speelminuten in het eerste elftal.

De kwaliteiten van Rune Doms kennen we natuurlijk al wat langer. Rune kwam vorig seizoen van Esperanza Pelt en ontwikkelde zich in Bocholt razendsnel tot een belangrijke pion op het middenveld, die bovendien het doel regelmatig weet te vinden. Hij verlengde zijn contract met twee seizoenen.

Twee mooie pakjes onder de kerstboom, als we het even sfeervol mogen uitdrukken. Fijn dat zo’n talentvolle kerels in Bocholt blijven!

Other Articles