Een zwaarbevochten punt in Berchem!

We startten het weekend als leider in het klassement, maar wisten dat een verplaatsing naar Berchem nooit een cadeau is. Moeten we dan blij zijn met een punt? Het antwoord is wat ons betreft: ja.

Onze jongens waren wakker en wisten via Kevin Dieme vrij snel op voorsprong te komen: 0-1 en geen vuiltje aan de lucht. Met een onnodige rode kaart voor Ruben Scheelen werden de kaarten herschud, en Berchem kwam terug in de wedstrijd. Net voor de rust werd het zo 1-1, en dat was niet eens onverdiend.

Na rusten kwam Berchem logischerwijs nog even opzetten, en toen het 2-1 werd, voelden we de bui al hangen. Niet dat KBVV het zo slecht deed, maar er was toch – eens te meer – een sterke Stijn Wertelaers nodig om onze jongens in de running te houden. Ook de thuisploeg kreeg een rode kaart voorgeschoteld en nu stond er nog maar één ploeg op het veld, de ultieme gelijkmaker van Kristof Bloemen kon dan ook niemand onverdiend noemen.

2-2 op het veld van Berchem Sport, we mogen er niet ontevreden over zijn. Volgende week spelen we de topper in Tweede Amateurklasse B, thuis tegen KVK Tienen!

Other Articles