Voorbeschouwing Vosselaar VV – Bocholt VV

Het was al een paar jaar geleden, maar deze maand realiseerde onze clubs nog eens enkele wintertransfers. Na Tuur Houben (Telstar) vervoegt nu ook Pieter Nys (MVV) onze spelerskern, zoals u hier gisteren al kon lezen, en dat zegt onmiskenbaar iets over de ambitie die dezer dagen in onze club hangt. Na het wegvallen van FC Duffel staan we weer aan de leiding in het klassement (samen met Tienen) en met twee flinke versterkingen er nog bij, mag het duidelijk zijn dat we tot op de meet willen meedoen voor de titel.

Na het vrije weekend staan we zondag opnieuw voor een stevige uitdaging. Inderdaad, Vosselaar VV heeft aangekondigd geen licentie aan te vragen voor nationaal voetbal en startte 2020 met een magere 0 op 6, maar we kennen de Kempenaren intussen goed genoeg om te weten dat ze het ons met hun fysieke manier van spelen altijd moeilijk kunnen maken. Een verplaatsing naar Vosselaar is nooit een cadeau.

Het belooft nog een bijzonder interessant seizoen te worden, bovenaan in Tweede Amateur. Laten we hopen dat onze jongens de lastige klip van morgen weten te ronden. Succes KBVV!

Other Articles

Nieuws
Transfer nieuws !
Nieuws