Voorbeschouwing SK Sint-Niklaas – Bocholt VV

De feesten en bijhorende overdaad zijn alweer verteerd en na drie weken van windstilte maken we ons op voor de tweede speeldag van de terugronde, de eerste in 2019. Nogmaals onze beste wensen trouwens, met voorop een voorspoedige gezondheid en kort daarna veel succes voor uw favoriete voetbalelftal – en dat is zonder een zweem van twijfel nog steeds de Koninklijke Bocholter Voetbalvereniging.

Want voor wie het in de nevelen van champagnebubbels alweer vergeten was, frissen we graag het geheugen even op. Hoewel onze jongens net voor kerst kopje onder gingen in Berchem, mochten ze immers terugblikken op een voortreffelijke heenronde, die ze afsloten op de tweede plaats en op twee punten van Sporting Hasselt. Het vervolg van de competitie belooft zo razend spannend te worden, aangezien ook Patro Eisden en SV Temse slechts twee punten minder tellen dan KBVV en hun laatste woord ongetwijfeld nog niet gesproken hebben.

Niet dat het daarom zaterdagavond makkelijk zal worden in het verre Sint-Niklaas. De Oost-Vlamingen doen het met een zevende plaats allesbehalve slecht en zullen er voor eigen volk ongetwijfeld op gebrand zijn om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Kortom, de bal rolt weer. Sint-Niklaas – Bocholt VV, we zijn benieuwd!

 

Other Articles

Nieuws
Nieuws