Voorbeschouwing SK Londerzeel – Bocholt VV

Omdat voetbalsupporter zijn zonder discussie een masochistisch kantje heeft, met momenten van frustratie en bittere ontgoocheling, smaakt een overwinning als die van vorige week tegen Tienen bijzonder zoet. Alles zat dan ook goed: het was een lekker zachte herfstavond, onze jongens speelden kat-en-muis met de tegenstand en kruidden hun prestatie met drie mooie goals, en als kers op de taart was er nog een bijzonder gezellige afsluiter in Extra Time. En o ja, we zouden het nog vergeten: met de drie punten tegen Tienen wisten we ons meteen ook verzekerd van de eerste plaats in het klassement. Een gedenkwaardige avond dus.

Of we de lijn van de voorbije weken ook tegen Londerzeel kunnen doortrekken, valt natuurlijk te bezien. De Brabanders namen een erg matige start en stuurden deze week hun coach Steven Hillaerts de laan uit. Met Jean-Pierre Van de Velde (64) stelden ze een opvolger aan die het klappen van de zweep in de nationale reeksen maar al te goed kent en het is afwachten of de trainerswissel een schokeffect kan veroorzaken binnen de voor het seizoen nochtans hoog ingeschatte spelerskern van SK Londerzeel.

We beginnen eraan als leider, maar eens de wedstrijd van zondagmiddag op gang gefloten, zijn het weer gewoon elf jongens in wit en zwart tegen elf in rood en blauw, met 0-0 op het scorebord. Opperste concentratie, respect voor de tegenstander en geloven in eigen kracht: ziedaar onze peptalk voor de Bocholter elf. Succes!

Other Articles

Nieuws
Nieuws