Voorbeschouwing SK Londerzeel – Bocholt VV

Na een knappe inhaalrace met negen punten op negen, noteerden onze jongens in de laatste twee wedstrijden een schamele nul op zes. Wisselvalligheid is wat dit seizoen typeert, en dat is jammer, want zo schiet het natuurlijk niet op in de rangschikking. Staken we amper twee weken geleden nog de hand uit naar de top drie, dan zijn die top drie en dus ook de eindronde nu plots ver weg.

Toch willen we niet negatief zijn. In de wedstrijd van vorig weekend tegen Belisia zagen we een strijdend KBVV dat met wat meeval ook punten had kunnen pakken, en dat tegen een team dat voor de competitie tot de titelkandidaten werd gerekend. Daarnaast weten we dat het in deze grillige competitie allemaal snel kan veranderen: twee overwinningen en de wereld ziet er weer helemaal anders uit.

De tegenstander van dit weekend is SK Londerzeel, een team waar we dit seizoen meer van hadden verwacht. De Brabanders speelden al negen keer gelijk, maar op Turnhout na (de derde laatste in de rangschikking, bizar toch) scoorde niemand meer doelpunten dan blauw-rood.

Een gemakkelijke verplaatsing zal het dus zeker niet worden, maar dat is het natuurlijk nooit. We rekenen op onze jongens om nog eens flink de mouwen op te stropen en dan maken we op zondagavond opnieuw de rekening.

Succes Bocholt VV!

Other Articles