Voorbeschouwing Pepingen-Halle – Bocholt VV

Een drukke week op Bocholt VV wordt komende zondag afgesloten door het eerste elftal met een lastige verplaatsing naar Pepingen. Er waren de gebruikelijke trainingen, de bekerwedstrijd tegen Deinze, er was een vierde overwinning op rij van ons gloednieuwe gewestelijke reservenelftal en morgen nog de interland Spanje-Albanië in het kader van het EK U19. Deze laatste wedstrijd belooft de moeite waard te worden, met vooral bij de Spanjaarden nogal wat spelers van grote clubs. Aftrap om 16u, gratis inkom, iedereen welkom.

Zondag dus is het nog een keer de beurt aan Bocholt VV A, dat afgelopen woensdag aan klantenbinding deed in een zinderende bekerwedstrijd. Terug naar de realiteit van de competitie, en daarin hopen we op een eerste overwinning. De start was immers niet overweldigend te noemen, na nochtans een veelbelovende start tegen Londerzeel. We zien heel wat potentieel – zeker na de overtuigende prestatie tegen Deinze – maar we moeten aanvaarden dat een nieuw en jong elftal nog fouten maakt en zoekt naar de juiste samenstelling.

Onze tegenstander van zondag Pepingen-Halle won op de openingsspeeldag bij City Pirates en verloor nadien twee keer. Ook de Brabantse fusieclub zal dus uit zijn op puntengewin. Neem daarbij de statistieken van de vorige jaren, een 0-0 gelijkspel en een 2-0 nederlaag voor KBVV, en je weet meteen dat er ook zondag geen cadeaus zullen worden uitgedeeld. Toch durven we optimistisch zijn. De bekerwedstrijd van woensdag mag dan los staan van de competitie, onze jongens toonden mentaliteit, vechtlust en fysieke paraatheid. Laat dat nu drie waarden zijn die je in een lastige competitie als die van Tweede Amateur ver kunnen brengen.

Morgen een interland in de Axor Arena, zondag de verplaatsing naar Pepingen-Halle: we zijn benieuwd!

Other Articles

Club
Club
Nieuwe drankjetons