Voorbeschouwing Heur Tongeren – KBVV

We zijn weer bijna zover. Zes maanden – een half jaar – nadat de competitie om coronaredenen werd stopgezet, en we het kampioenschap op een haar na aan KVK Tienen moesten laten, vatten we de nieuwe jaargang aan. Met een klein hartje, want corona is nog verre van weg, vraag het maar aan onze tegenstander van komend weekend Pepingen-Halle, die nog erg twijfelachtig is over de wedstrijd in Bocholt, wegens – jawel – corona.

Onze tegenstander van vanavond is tegelijk een onbekende en ook weer niet. Het is natuurlijk nog maar anderhalf jaar geleden dat we de Eburonen troffen in onze reeks, maar dat is in het hedendaagse voetbal een hele tijd. Als we onze bronnen mogen geloven, lopen er met jongens als Geurts en Camara jongens rond die elke tegenstander pijn kunnen doen. Onderschatting van een nieuwkomer in onze reeks is hoe dan ook uit den boze.

Temeer omdat de aanloop naar het seizoen van onze jongens matig mag worden genoemd. Tegen Dessel Sport en THES, clubs van een hoger niveau, was het allemaal nog veelbelovend, maar als je thuis verliest in een bekerwedstrijd tegen een lager aangeschreven club als Oppagne-Wéris, is nederigheid op zijn plaats. Aan onze jongens om straks in Tongeren te tonen hoe ze op dit moment mogen worden ingeschat.

Het blijft allemaal nog pril in dit stadium. Winst of verlies, het gaat om niet meer dan drie punten. Waar we echter op hopen, is een sterk Bocholt VV dat toont waar het deze jaargang voor wil staan.

Succes Black Wolves!

(Heur-Tongeren werkt met een registratieplicht: aan onze supporters wordt gevraagd zich te registreren via https://pos.cmtickets.com/bocholtervv )

Other Articles