Voorbeschouwing City Pirates – Bocholt VV

De heenronde zit er alweer op, beste mensen, en het zijn heftige maanden geweest. De coronaperikelen echoën nog na – tot op de dag van vandaag – en het is niet gemakkelijk geweest om a) de bestuurlijke veranderingen na het wegvallen van enkele dragende krachten op te vangen en b) een in recordtijd vernieuwde infrastructuur in te werken. Dit werk is nog verre van afgerond, maar met vele dragende schouders hebben we er vertrouwen in dat het goed komt.

Ook ons eerste elftal heeft hard gewerkt, de laatste maanden. Na een mislukte start kwam een indrukwekkende reeks van 16 punten op 18, met o.a. twee indrukwekkende topwedstrijden tegen Lyra-Lierse en Eendracht Aalst. Dat het puntengewin de laatste weken is uitgebleven, durven we toeschrijven aan vermoeidheid. Het is geen excuus, enkel een vaststelling. Het zou mooi zijn als onze jongens voor de kerstperiode nog enkele punten aan het conto toevoegen, en ja, dat zal dan zaterdagavond op het veld van City Pirates moeten gebeuren.

De Antwerpse fusieclub beleeft een al even wisselvallig seizoen als KBVV. Puntengewin hier en puntenverlies daar, zo schiet het niet erg op, maar met een plek in de betere middenmoot doen de Piraten het allesbehalve slecht. Met een indrukwekkende jeugdwerking springt de club sowieso al uit de band in onze reeks.

Ze zullen willen winnen op zaterdagavond, dat spreekt voor zich, maar ook Bocholt VV wil graag de heenronde afsluiten op een positieve noot. Positief denken en vol aan de bak in Merksem, laat dat de boodschap zijn. Succes!

Other Articles

Club
Verloren
Club
Onnodige nederlaag