Voorbeschouwing Bocholt VV – Vosselaar VV

Onze tegenstander van komende zondag beleeft een curieuze start van het seizoen. Vier wedstrijden gespeeld, thuis twee keer gewonnen (tegen Berchem en Londerzeel) met 1-0, uit twee keer verloren (Hasselt en Tienen) met 1-0, zes punten op twaalf en een doelsaldo van nul. Gezien de sterkte van de tegenstanders mag dit een goed rapport worden genoemd, en de kleine verschillen doen ons vermoeden dat Vosselaar ook dit seizoen weer een moeilijk te ontwrichten blok tussen de lijnen brengt.

Na een kwarteeuw in de provinciale reeksen te hebben vertoefd, wist KVVV in 2011 de poort naar het nationale voetbal weer open te duwen. Sinds twee jaar treden de Antwerpenaren aan in Tweede Amateurklasse, en dat leverde tegen Bocholt VV twee gelijke spelen, een overwinning en een nederlaag op: ook daar is alles dus in balans. We vallen in herhaling, maar als we ons van Vosselaar een ding perfect voor de geest kunnen halen, is het wel dat solide geheel met ijzersterke mentaliteit. De mouwen zullen zondag mogen worden opgestroopt.

Niet dat dit onze jongens hoeft af te schrikken, integendeel, ook tegen Hades moest er vorige week strijd worden geleverd. Dat KBVV in dergelijke omstandigheden en in een beladen derby de drie punten wist te pakken – verdiende punten overigens, wat sommigen daarover ook mogen beweren – moet in de kleedkamer voor een boost hebben gezorgd.

Laten we dus hopen op bevestiging tegen de blauw-witten uit Vosselaar. Aftrap om 15u!

Other Articles

Nieuws
Mededeling
Nieuws