Voorbeschouwing Bocholt VV – SV Belisia

Het is me het weekje geweest op Bocholt VV. De forse nederlaag in Londerzeel liet ondanks het betere spelniveau nog weinig keuze, en dus was het einde verhaal voor Rocky Peeters. Spijtig? Jazeker. Rocky heeft er alles aan gedaan, maar de naakte resultaten hebben hem de das omgedaan, en we moeten verder.

Op zaterdagavond komt SV Belisia op bezoek, een club die de overblijfselen van o.a. Rapid Spouwen, GS Mopertingen, Bilzen VV en Waltwilder VV in zich draagt, en vooral een ploeg die de competitie voortvarend is gestart. De club van Luc Nilis, een naam die bij elke voetballiefhebber het hart een tikje sneller doet slaan, en de club van Lance Voorjans, Dean Boiten en Leo Cascio, namen die in Bocholt zoete herinneringen oproepen.

In afwachting van een nieuwe T1 waren het deze week de usual suspects Vangompel en Schuermans – aangevuld met de kersverse T2 Yannick Verlinden – die de honneurs waarnamen. Toch zijn het vooral de spelers waarvan we zaterdag een reactie verwachten, in opnieuw een Limburgse derby. Wij hopen op elf Bocholtse leeuwen – of mogen we ze wolven noemen – en op een vurig avondje in het Damburgstadion.

Succes!

Other Articles

Club