Voorbeschouwing Bocholt VV – SK Londerzeel

Wat kan het in voetbal snel gaan. Een week geleden stonden we aan de leiding in onze reeks en leefden we hoopvol toe naar de topper bij KVK Tienen. Op heden staan we derde in het klassement, hebben we een nieuwe hoofdtrainer en staan we voor een ontzettend belangrijke thuiswedstrijd. Het heeft flink gestormd, we zijn toe aan rustiger weer.

Over de wedstrijd in Tienen gaan we kort zijn: het was onze dag niet. Dat Patrick Witters uitgerekend diezelfde dag wereldkundig maakte dat hij volgend seizoen coach van Thes Sport zou worden, betekende – enigszins verrassend – meteen het einde van ’s mans trainerschap bij Bocholt VV, en met Rocky Peeters werd al snel een uiterst gemotiveerde opvolger gevonden. Het mag duidelijk zijn: onze club mikt voluit op de titel. Met drie thuiswedstrijden op het programma is het nu ‘do or die’.

De eerste van de drie is alvast een stevige. SK Londerzeel was een van de sterkste elftallen die we in de heenronde tegenkwamen en pakte onlangs nog de tweede periodetitel. Dat de Brabanders desondanks slechts de negende stek in de rangschikking bekleden, zegt wel iets over het wisselvallige gelaat dat ze dit seizoen tonen.

Eendracht Aalst won gisteravond zijn traditionele carnavalswedstrijd en doet weer helemaal mee in de titelstrijd. Het woord ‘moeten’ nemen we niet graag in de mond – het is ook maar voetbal, godbetert – maar dat we in onze ‘carnavalswedstrijd’ maar beter de punten aan de Damburg houden, is de evidentie zelf.

Succes KBVV!

 

 

Other Articles

Nieuws
Nieuwe coach!
Nieuws