Voorbeschouwing Bocholt VV – KV Mechelen U23

We naderen het einde van het seizoen, en het is niet eenvoudig om een invalshoek te bepalen voor onze wekelijkse voorbeschouwing. Achtste plaats, dan lijken we een beetje uitgepraat voor de prijzen, maar als we dan weer even coach Tom Vandervee hebben gehoord, merken we toch dat het heilige vuur nog niet is gedoofd. En inderdaad, de wedstrijd van vorige week werd weliswaar verloren, maar ook tegen het sterke Cappellen toonden onze jongens dat er – mits wat meeval op de cruciale momenten – wellicht meer in had gezeten dit seizoen.

Het was wisselvalligheid troef, maar de honger in onze jonge spelersgroep was dit seizoen toch een constante. En zo hebben we de groep zien groeien, met heel wat potentieel naar komend seizoen toe.

Wat we dan nog mogen verwachten van de wedstrijd op zaterdagavond tegen de beloften van KV Mechelen, is koffiedik kijken. Een overwinning is altijd leuk, laten we dat maar als uitgangspunt nemen en dan weer verder zien. Eenvoudig zal het echter niet worden, tegen een technisch sterke tegenstander.

Einde seizoen, dat betekent ook dat het volgende aan de einder lonkt. We hebben heel wat beloftevolle spelers die dit jaar stappen hebben gezet, en dat hopelijk zullen blijven doen. In die zin is geen enkele wedstrijd overbodig. We proberen ook zaterdag de punten thuis te houden.

Succes Bocholt VV!

Other Articles

Club
Zuur en onverdiend
Club