Voorbeschouwing Bocholt VV – KMSK Deinze

Na drie wedstrijden in de competitie moeten we durven concluderen dat we met 1 op 9 enigszins onder de verwachtingen zijn gebleven. Geen man overboord uiteraard, we hebben nauwelijks een tiende van de wedstrijden afgewerkt, en dus is geduld en vertrouwen de boodschap. Geduld in afwachting van betere resultaten, vertrouwen in spelers en staf. De wedstrijd van woensdagavond komt ons inziens op een goed moment: even de competitie vergeten, even de focus verleggen naar dat andere doel: de Beker van België.

Na enkele jaren zijn onze jongens er nog eens in geslaagd om de vijfde ronde te behalen, en dat is geen minne prestatie, met overwinningen tegen Puursica, Manageoise en Ninove. Het was vooral die laatste zege die ons heel wat vertrouwen gaf voor de competitie – maar daar hoeven we het nu dus even niet te hebben. Onze tegenstander van morgen zal van een ander kaliber zijn. KMSK Deinze is een Oost-Vlaamse club die uitkomt in 1B, in het profvoetbal dus. We hebben er even de opstelling van afgelopen weekend bijgenomen en daar stonden nogal wat bekende namen bij, met zelfs heel wat ervaring in 1A. Dat Deinze in de competitie net als KBVV niet erg flitsend uit de startblokken is geschoten, mag ons niet verblinden: er zal een op en top gemotiveerd Bocholt VV nodig zijn om kans te maken op kwalificatie tegen zo’n sterke tegenstander.

Wat hadden we nu ook alweer nodig? Juist ja, vertrouwen. Vertrouwen en geloof in eigen kunnen. Aan onze jongens om morgen voluit te gaan voor een stunt van formaat in de eigen Axor Arena. Wij geloven dat het kan!

PS Aangezien het een bekerwedstrijd betreft, zal de recette met SK Deinze moeten worden gedeeld. De abonnementen zijn morgenavond dan ook NIET geldig, iedereen ouder dan 16 jaar zal inkom moeten betalen. De toegangsprijs bedraagt – zoals steeds – 10 euro. Dank voor uw begrip en tot morgen!

Other Articles

Club
Club