Voorbeschouwing Bocholt VV – Hoogstraten VV

Het was een bewogen week aan de Damburg. De abominabele prestatie in Turnhout leidde tot het vertrek van Mirko Licata en zo stond Rony Vangompel na drieënhalf jaar terug als coach op het trainingsveld. Ad interim wellicht, maar aan vechtlust heeft de man niet ingeboet en dat zal ook nodig zijn: wat we vorige week zagen, was een spelersgroep die de zaken gelaten onderging.

Zondag krijgen we weer zo’n taaie klant als Turnhout over de vloer. Hoogstraten VV balanceert al het hele seizoen tussen de lage en de hogere middenmoot en kan de punten dus nog goed gebruiken. Als we dan even terugdenken aan de heenronde – 2-1 verlies – dan beseffen we meteen dat het ook nu weer geen eenvoudig verhaal zal worden, temeer daar er bij de bezoekers een zekere Johan Lauryssen op de bank zit, een man met een verleden in Bocholt en dus zeker ook met de wil om er op vertrouwde grond iets van te maken.

En toch mag dit alles even geen excuus zijn. Een andere coach, het zal allemaal wel, maar we verwachten zondag ook een antwoord van onze spelers. Ze hebben het in de heenronde uitzonderlijk goed gedaan, maar vielen de laatste weken helemaal stil. De wedstrijd in Turnhout was erg slecht. Binnen onze club leeft echter nog steeds de ambitie om de eindronde te spelen en wij hopen die sportieve ambitie zondag op het veld vertaald te zien.

Geen woorden maar daden. Voor drie punten tegen Hoogstraten!

Other Articles

Nieuws
Hasselt – KBVV
Nieuws