Voorbeschouwing Bocholt VV – Hoogstraten VV

Jawel beste mensen, het is weer díe tijd van het jaar, de tijd van stilaan kortende dagen en vochtige avondlucht, die ons tot mijmeren aanzet aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. En ook dit jaar is het weer hoopvol mijmeren, omdat we geloven in onze spelerskern, die in de voorbereiding mooie dingen liet zien. We zagen doelpunten, erg veel doelpunten zelfs, en bij momenten goed voetbal. Ook zagen we dat onze nieuwe coach over heel wat wisselmogelijkheden beschikt, wat de concurrentie zichtbaar aanscherpt.

Hoopvol mijmeren mag ons de realiteit echter niet uit het oog doen verliezen. We wonnen weliswaar verschillende wedstrijden met ruim verschil, maar in de wedstrijd die we het liefst hadden gewonnen – de bekerwedstrijd tegen Mandel United – werden we met de neus op de feiten gedrukt: voor een topteam uit Tweede Amateur waren we op dat moment nog niet klaar. Laten we hopen dat we dat bij de start van de nieuwe competitie wél zullen zijn.

Wees er immers maar zeker van dat de concurrentie ook niet heeft stilgezeten. Neem nu Hoogstraten VV, komende zondag onze eerste tegenstander, dat zich gericht versterkte en met o.a. Tilburgs, Meeus en Van Zantvoort over spelers beschikt die het klappen van de zweep op dit niveau kennen. Op de bank zit ook nog eens een coach – Johan Lauryssen genaamd – die het Damburgstadion nog maar al te goed kent van het halfjaar dat hij onze coach was. Nee, makkelijk zal het zeker niet worden.

Hoopvol mijmerend leven we toe naar de start van hopelijk een mooie competitie met het aanvallende spel dat we in eigen huis willen zien. Wie brengt coach Witters aan de aftrap? Kunnen we meteen de eerste punten bijschrijven? Mogen we ook dit jaar mikken op de top van de rangschikking? Vragen genoeg, op zondag volgen de eerste antwoorden. Afspraak om 15u!

Other Articles

Nieuws
Nieuws