Voorbeschouwing Bocholt VV – Berchem Sport

De laatste voorbeschouwing van een lang seizoen, dat is afscheid nemen. Tijdelijk, en gelukkig maar, van supporters en (de meeste) spelers, maar ook van onze coach Tom Vandervee, die in iets minder dan twee seizoenen onze club met hard werken en een duidelijke visie heel wat diensten heeft bewezen. En dan was er deze week nog de meest definitieve vorm van afscheid nemen, met het overlijden van oud-voorzitter Jos Luys. Onze gedachten zijn bij Jos’ familie en vrienden, en zondag zullen we voor de wedstrijd een minuut stilte in acht nemen.

Maar een laatste wedstrijd hoeft niet helemaal in het teken van afscheid te staan. We kijken ook vooruit, meer bepaald naar de feestelijkheden rond 100 jaar Bocholt VV, in de maanden juli en augustus. Voor de wedstrijd tegen Berchem Sport (omstreeks half drie) zal het nieuwe, speciaal voor het jubileumjaar ontworpen clublogo op originele wijze worden onthuld. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken, de toegang is gratis!

En de wedstrijd zelf? Voor onze jongens staat er niet veel meer op het spel, maar voor de bezoekers nog wel. Zij voelen de hete adem van FC Turnhout in de nek en kunnen in Bocholt maar beter punten pakken om de eindronde met de derdeklassers te vermijden.

Een vleugje voetbalnostalgie zal zondag ongetwijfeld in de lucht hangen. Bocholt VV tegen Berchem Sport, dat is immers 100 jaar voetbal tegen maar liefst 115 jaar: geen mooiere tegenstander om een jubileum mee af te trappen. We hopen er met alle aanwezigen een gezellige namiddag van te maken!

Other Articles

Club
Club
Einde seizoen