Voorbeschouwing Bocholt VV – ASV Geel

De wedstrijd in Duffel was allesbehalve een referentiewedstrijd, om het zo maar eens te zeggen, of in mensentaal: het was niet goed vorige week. Dat we een puntje pakten op het veld van de hekkensluiter, kon als een nederlaag worden geïnterpreteerd, maar los van interpretaties kunnen we ook zeggen dat het een punt op verplaatsing was, en dat is nooit verkeerd.

Het is natuurlijk wel zo dat we er als trouwe supporter nu op rekenen dat we in eigen huis een en ander rechtzetten. Tegen een tegenstander met naam, al is die tegenstander de laatste jaren ietwat op de dool. Wie herinnert zich nog de tijd dat Verbroedering Geel in Eerste Nationale speelde, met ene Ronny Schuermans in doel? Hoogdagen waren het voor Verbroedering, maar tegelijk ook het begin van het einde. Financieel kreeg het roemrijke blauw-wit het niet bijgebeend, en een fusie met Meerhout bracht ook maar halvelings soelaas, zodat we de Geelse trots tegenwoordig aantreffen in de tweede helft van het klassement in Tweede Amateurklasse.

Wat te verwachten dan van de wedstrijd op zaterdagavond? Een Bocholter overwinning, daar hopen we alleszins vurig op. Onze reeks is er een van aan mekaar gewaagde ploegen, maar thuis kunnen we iedereen aan. We willen ook zaterdag gewoonweg winnen. Laten we ons met z’n allen dus maar weer achter die Bocholter jongens scharen, voor drie punten, en met de top van het klassement in het vizier.

Succes Bocholt VV!

 

Other Articles

Nieuws
Duffel – KBVV 2-2