Nieuwe trainer B ploeg in 4 de provinciale

Dat het dezer dagen maar stil is aan de Damburg, zal niemand verbazen. Er wordt enkel nog getraind door de jongste voetballers, maar vergist u zich niet: achter de schermen wordt – zoals altijd – hard gewerkt.
Zo krijgt ons ’tweede’ elftal – dat volgend seizoen in 4de provinciale  zal uitkomen – steeds meer vorm. In die mate zelfs dat TD Rony Van Gompel laat weten dat met Jochen Vrolix een T1 voor dat tweede elftal is aangesteld. Geen onbekende uiteraard: na zijn jaren als speler is Jochen sinds enkele jaren als coach aan het werk bij Bocholt VV, en timmert hij er geduldig aan de weg: na verschillende jeugdelftallen en dit seizoen de beloften, is hoofdtrainer een mooie stap vooruit. Wij wensen hem nu al veel succes.
Toch iets om naar uit te kijken, dat Bocholt VV van volgend seizoen in provinciale, met alvast een Bocholtenaar in hart en nieren aan het roer. Binnenkort hoort u er ongetwijfeld meer van!
Heb jij zin om hier deel van uit te maken kan je altijd telefonisch contact opnemen met Rony Van Gompel op 0495/30 42 88  of een mailtje sturen naar rony.vangompel@telenet.be

Other Articles

NieuwsJeugd