Ruben Janssen tekent bij Bocholt VV

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]U had vast al meegekregen dat we ook volgend seizoen op heel wat van onze huidige spelers zullen kunnen rekenen. Na het vertrek van Niek van den Putte, Dimitri Vanhaen en Carlo Palmans was het echter ook duidelijk dat we in verdedigend opzicht wel iets nodig zouden hebben. Onze TD Rony Vangompel toverde hiervoor een verrassende naam uit zijn hoed: Ruben Janssen, centrale verdediger en aanvoerder van Sporting Hasselt, zal volgend seizoen uitkomen voor Bocholt VV. Voor zijn periode in Hasselt was Ruben o.a. bij Patro Eisden al een gewaardeerde kracht en we zijn ervan overtuigd dat hij ook in Bocholt voor een flinke meerwaarde zal zorgen.

Rubens komst is hoe dan ook een signaal dat de ambitie van onze club ook in deze stille coronadagen overeind blijft. Het zal nog wel een tijdje duren, maar stilaan kijken we uit naar het moment dat de bal opnieuw mag rollen.

Mogen we bij deze tot slot de eerste zijn om onze nieuwe verdediger – een dag te vroeg weliswaar – een gelukkige 29ste verjaardag te wensen? Van harte gefeliciteerd Ruben Janssen, en welkom bij Bocholt VV![/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Other Articles

Nieuws