Black Wolves Academy

Black Wolves Academy

Algemeen:

Bocholt  VV introduceerde in seizoen 2021/2022 techniek trainingen voor zowel Bocholt VV spelers als externe spelers. Deze techniek trainingen zullen aanvullend verzorgd worden op het al bestaande trainingsprogramma van de speler. Hierdoor hopen we de ontwikkeling van de speler een extra boost te kunnen geven.

De trainingen zullen altijd gericht zijn op functioneel techniek. De welbekende en prachtige free-style trucjes zijn geweldig om te zien (en worden zeker aangemoedigd!), maar de trainingen zullen gericht zijn op de (basis-)elementen van het hedendaags voetbal. Alle elementen die je nodig hebt om als speler je wedstrijd te kunnen spelen. Aannames, indraaien, wendbaarheid, inzicht, handlingssnelheid, afwerken zijn zomaar een aantal elementen die zeker aan bod komen.

Werking:

Techniek trainingen zullen verzorgd worden voor spelers vanaf vanaf U9 (geboortejaar 2013 en ouder) en zullen zover mogelijk ingedeeld worden in groepen van 2 leeftijdsjaren en niveau. Een dergelijke indeling zal ons helpen om trainingen van een goed niveau te kunnen aanbieden. Een speler kan altijd op basis van zijn / haar kwaliteiten altijd doorgeschoven worden naar een hogere groep om voldoende te kunnen blijven prikkelen. De aangeboden trainingen zullen ook ingedeeld worden in groeps -en privé trainingen. De groepstrainingen zullen van een hoog niveau zijn maar zullen op basis van de vaste voetbal elementen gegeven worden.

Het maximum aantal spelers per groep is vastgesteld op 14. Wil je liever persoonlijke aandacht en individueel begeleid worden in je ontwikkeling en samen met de coach werken aan je vooraf vastgestelde werkpunten kan je ook kiezen voor privé trainingen. Deze zullen op maat van de speler samengesteld worden inclusief alle opvolging gesprekken. Het maximum aantal spelers voor de privé trainingen is vastgesteld op 4 spelers per training. De trainingen duren altijd 1 uur en zullen gegeven worden in zaal sporthal De Damburg (binnen).

Inschrijven en prijzen:

De trainingen zullen aanvangen vanaf eerste week van september 2023 en zullen lopen t/m mei 2024. Je kan hiervoor een abonnement van 10 trainingen aanschaffen. Kan je eens niet komen? Geen probleem! Meld je tijdig af en dan verlies je geen beurt van je 10-beurten kaart. We streven wel naar zoveel mogelijk vaste groepen zodat onze trainers ook een kwalitatieve training kunnen voorbereiden. De trainingsuren zijn iedere zondag tussen 10.00 en 12.00 uur. ( juiste uur wordt meegedeeld na inschrijving)

Aanschaf 10 trainingsuren voor Groepstrainingen:

Bocholt VV ingeschreven spelers: € 100,- EUR  voor een 10 beurten kaart (ongeveer 2,5 a 3 maanden training).

NIET-Bocholt VV ingeschreven spelers: € 150,- EUR (ongeveer 2,5 a 3 maanden training)

Aanschaf 10 trainingsuren voor Privé-trainingen:

Zowel Bocholt VV als externe spelers: € 300,- EUR (ongeveer 2,5 a 3 maanden training).

De techniektrainingen zullen verzorgd worden door trainer Jaouad El Yazidi, en zullen plaatsvinden op zondagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Dit geldt voor zowel eigen BVV spelers die hun techniek en inzicht willen bijschaven, maar zeker ook voor spelers van andere clubs! Indien er vraag is naar training van een grote groep, is er een mogelijkheid voor maatwerk trainingen die verzorgd kunnen worden voor een grotere groep samen (Min. 12 spelers) en is een andere dag / uur bespreekbaar. Altijd in overleg met trainer Jaouad.   

Dus wil je werken aan je ontwikkeling, is je motivatie hoog en wil je je meten met vaste Bocholt VV spelers of hoger mikken, aarzel dan niet om je alvast in te schrijven want vol is vol.

Betaling via rekeningnummer BE97 7370 5579 5049 met vermelding: ‘Black Wolves Academy, *soort training (groepstraining of privé training), naam en voornaam van de speler.

Voor verdere toelichting aarzel niet om verantwoordelijke trainer hiervoor te contacteren:Trainer Jaouad El Yazidi op tel.nr. +31 6 14 36 28 74 of via e-mail jaouad.el.yazidi@innoenergy.com