Bocholt VV viert eeuwfeest!

U hebt ongetwijfeld meegekregen dat onze club onlangs de festiviteiten voor het honderdjarig bestaan heeft geopend met de – toch wel spectaculaire – bekendmaking van het nieuwe logo.

Het zwaartepunt van de feestelijkheden volgt later op het jaar. Op 28 juli openen we plechtig een tentoonstelling over onze clubgeschiedenis, en zal ook het jubileumboek worden voorgesteld. Vervolgens zullen enkele gekende evenementen eveneens in het teken staan van het eeuwfeest – we verklappen nog even niet welke dat zijn.

In het weekend van 12 en 13 augustus willen we de stop pas echt van de fles laten knallen. Op zaterdagavond (12/8) vieren we plechtig (en op uitnodiging) het 100-jarig bestaan met enkele prominente sprekers in een academische zitting, en vanaf 21 uur is het feest voor iedereen die KBVV een warm hart toedraagt. Hoe en wat precies, houden we ook nog graag even voor ons, maar dat de Damburg mag en zal daveren, kunnen we u al wel verzekeren!

šŸ‘‰ Enfin, u hoort er nog van, maar langs deze weg gaan we graag op zoek naar contactgegevens van oud-spelers van het eerste elftal van Bocholt VV. Het is praktisch gezien voor ons onmogelijk om iedereen op te sporen, maar als je er graag bij wil zijn op 12 augustus, stuur ons dan je naam en e-mailadres door via 100jaar@bocholtvv.be Wij hopen natuurlijk vurig zoveel mogelijk oud-spelers te mogen begroeten op ons grote verjaardagsfeest!

Op zondag 13 augustus (namiddag) organiseren we tenslotte nog een gezellige clubdag voor alle clubleden en -sympathisanten. Aansluitend beginnen we meteen aan de volgende honderd jaar…

Other Articles

Club
Einde seizoen
Club