Afscheid van Berke Gielkens

Het nieuws heeft ons vanmorgen bij het nekvel gegrepen en de keel dichtgeknepen. Na het overlijden van Jeff Steensels enkele maanden geleden, neemt onze club met snijdende pijn in het hart opnieuw afscheid van een man die sinds jaar en dag was vergroeid met zijn voetbalclub: Albert Gielkens (74), door iedereen die onze club ook maar een beetje volgt beter gekend als ‘Bèrke’, is niet meer. Hij overleed deze nacht in zijn woning.

Bèrke mogen we gerust het manusje van alles noemen bij Bocholt VV. De man die ’s morgens de brievenbus lichtte en meermaals per dag kwam kijken of alles in orde was. De man die de bestellingen deed en in het Damburgstadion precies wist hoeveel flessen cola er nog waren, of wanneer de vervaldatum van de paprikachips was bereikt. De man ook die altijd een kwinkslag klaar had en wiens lach zo vertrouwd door de gangen schalde. Bèrke was een trouwe sergeant van Bocholt VV, maar bovenal was hij een warme en hartelijke mens. Wat gaan we hem missen.

Langs deze weg wil onze club graag haar diepste medeleven aanbieden aan vooral Bèrkes zoon Stefan en bij uitbreiding natuurlijk de hele familie en vriendenkring. Veel sterkte iedereen.

Other Articles

Nieuws
Nieuws
Corona-maatregelen