Voorbeschouwing Bocholt VV – Vosselaar VV

Wat beleven we een vreemd seizoen. Zo goed en vanzelfsprekend de resultaten voor nieuwjaar waren, zo moeilijk loopt het in 2019. Wat mogen we nu eigenlijk nog verwachten van deze jaargang? Wel, er is nog die eindronde, en zoals u weet zijn daarvoor enkele voorwaarden. Enerzijds is er het sportieve luik – een plaats in de top vier zou moeten volstaan – en anderzijds het extrasportieve, zeg maar de licentie. Wat dat laatste betreft vangen we positieve geluiden op. Definitief uitsluitsel volgt over enkele weken.
 
Laten we het voorlopig op het sportieve houden. Onze jongens gingen in Hasselt – niet onlogisch – kopje onder en we durven de balans – althans qua puntengewin – van de laatste maanden eigenlijk niet meer opmaken. Wat we zeker weten, is dat er door de huidige technische staf keihard wordt gewerkt om de trein weer op de rails te krijgen, vroeg of laat moet dit zich gaan vertalen in puntengewin. Hopelijk komende zondag al, wanneer we VV Vosselaar over de vloer krijgen.
 
Dat is natuurlijk ook weer gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vosselaar is in the winning mood, schoof de laatste weken geruisloos op in het klassement en hoopt ook in Bocholt punten te komen pakken. We kennen de Antwerpenaren dan ook als een hecht blok dat steeds moeilijk te ontwrichten is, al wonnen we de heenwedstrijd met 1-2, ja dat dan weer wel.
 
Het wordt moeilijk maar dat is het altijd. We wonnen de heenwedstrijd maar dat zegt op zich niet veel. Zij pakken de laatste tijd veel punten en wij niet. Speculeren is zinloos, de waarheid zal zondag op het veld liggen en zich pas helemaal prijsgeven omstreeks 16u45.
 
U komt toch ook?

Other Articles

Nieuws
Een nieuwe coach!