Dat de overwinning tegen traditieclub Racing Mechelen welgekomen was, zal inmiddels voldoende uitgelegd zijn. Na enkele weken van net niet, was het tegen Racing eindelijk nog eens net wel, en hoe je het ook draait of keert, in voetbal zijn het enkel de overwinningen die echt van tel zijn. 

Al mogen we zeker ook de manier waarop niet vergeten. Enkele vervelende gelijke spelen, akkoord, maar wel steeds in wedstrijden die we (op zijn minst gedeeltelijk) domineerden en die we mits wat meer koelbloedigheid hadden kunnen en soms ook moeten winnen. Er staat bij KBVV een stevige organisatie die weinig weggeeft en de combinaties komen er aardig uit.

Zaterdagavond wacht ons weer een stevige opdracht. Tegenstander Lille United is weliswaar een nieuwkomer in onze reeks, maar doet het met een tiende plaats voorlopig prima. Getuige daarvan ook de heenwedstrijd, waarin we medio november slechts in extremis en dankzij twee goals van Jordy Mathei een puntje thuis wisten te houden. Zaterdag neemt de fusieclub een fonkelnieuwe accommodatie in gebruik, dat zal ongetwijfeld nog voor wat extra prikkels zorgen in de Antwerpse Kempen.

In Lille zijn ze dus goed bezig, maar dat zijn wij eigenlijk ook. Wat dat in de naakte cijfers oplevert, zien we zaterdagavond omstreeks kwart voor tien.

Succes Bocholt VV!

Other Articles

Club
Club
Gewonnen in Lille!