Voorbeschouwing Bocholt VV – Lyra-Lierse

Wat heeft het vorige week deugd gedaan om een eerste keer drie punten op zak te steken. Met twee sterke wedstrijden – op woensdag tegen Deinze en op zondag in Pepingen – wisten onze jongens op nauwelijks enkele dagen tijd alle twijfels te verjagen. De opdracht voor dit weekend is alvast duidelijk: ook tegen het sterke Lyra-Lierse worden er best punten gepakt, om zo het positieve gevoel vast te houden.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Lyra-Lierse werd voor het seizoen getipt als titelkandidaat nummer één, was dat misschien vorig seizoen ook al, maar moest toen het hoofd buigen voor Hoogstraten. Met mannen als Kil, Volant, Schaessens, Schils, Adesanya en Peffer oogt de Lierse spelerskern in ieder geval nog steeds rijkelijk gestoffeerd. 

Toch nam rood-wit (de kleuren van het vroegere Lyra, in eigen huis is dat geel-zwart) allesbehalve een vliegende start. Nederlagen tegen Hades en Cappellen konden slechts deels worden gecompenseerd met een gelijkspel tegen Diegem en een overwinning tegen City Pirates.

We mogen ons hoe dan ook verwachten aan een interessant duel. Beide teams misten hun start en hopen de wederopstanding zondag verder te zetten. We herinneren u met veel plezier ook aan de wedstrijd van vorig seizoen, toen KBVV en Lyra-Lierse er een zinderende topper van maakten, met in de slotfase een overwinning voor de onzen en een eerste nederlaag voor de toenmalige koploper. En als dat u nog niet over de streep trekt, is er altijd nog de voorstelling van onze jeugdploegen – dat is ook alweer even geleden.

Redenen te over om zondag af te zakken naar de Axor Arena. U wordt verwacht!

Other Articles

Club
Sterke bezoekers