EERSTE TRAINING

De zon blijft maar schijnen dezer dagen en dat zouden we als een goed voorteken kunnen beschouwen, een geruststellend licht over het komende seizoen, maar goed, we zullen wel niet de enige zijn die zo denken, of beter gezegd hopen. De zon schijnt voor iedereen.

Er waren nog wat afwezigen, vanavond op de eerste training. De broertjes Scheelen, bijvoorbeeld. Stijn Wertelaers. Dion Watson. Henry Odutayo was nog niet trainingsklaar en hield het bij wat oefeningen met kine Andy Paesen. De jongens die present tekenden, toonden een gezonde honger, niet in het minst de jonge leeuwen, en zo kijken we stilaan uit naar de eerste oefenwedstrijd, komende woensdag om 19u30 tegen Bree-Beek.

Nog enkele nieuwtjes? – Met Kiki Anass (17) sloot Bocholt VV vanavond opnieuw een beloftevolle speler aan, Kiki komt over van Patro Eisden – In de Beker van België werden we niet echt verwend, de eerste wedstrijd brengt ons naar Tremelo of (waarschijnlijk) Ganshoren en indien we deze klip ronden, wacht ons (wellicht) een zware derby bij Spouwen-Mopertingen – De kalender van Tweede Amateur is nog steeds niet bekend – De verkoop van abonnementen start komende dinsdag

Het is nog niet in vijfde versnelling, maar toch: we zijn weer vertrokken…

Other Articles

Nieuws
EERSTE UITDAGING

Leave a Reply